ContactMyGASSAN MembershipLogin

Special Invite Verkiezing Ondernemende Vrouw 2022
Wij nodigen u graag uit voor de uitreiking van de titel Ondernemende Vrouw 2022.

ABN AMRO MeesPierson en Choices by DL slaan de handen ineen om collectief draagvlak te creëren voor vrouwelijke ondernemers. De verkiezing Ondernemende Vrouw 2022 is onderdeel van de samenwerking.

Doel van de verkiezing is vrouwen te inspireren en draagvlak te creëren voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Annemarie van Gaal zal het programma hosten. Chantal Korteweg, Directeur Inclusive Banking bij ABN AMRO, zal tijdens een key-note speech ingaan op de uitdagingen waar vrouwelijke ondernemers mee te maken krijgen en het belang van gendergelijkheid en inclusie. Hierna zullen Debora Huisman-Leeser (Choices by DL) en Maralde van der Kaaden (ABN AMRO MeesPierson) de uitslag van de verkiezing bekend maken.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Donderdag 6 oktober a.s. 16.00 - 18.30 uur | Dresscode: Tenue de Ville

Programma

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Officiële opening door Annemarie van Gaal
16.40 uur Presentatie Chantal Korteweg
16.55 uur Introductie Debora Huisman-Leeser en Maralde van der Kaaden
17.15 uur Uitreiking met aansluitend persmoment en foto
17.30 uur Cocktail met drinks & bites

Adres

Ketelhuis bij GASSAN Diamonds
Nieuwe Uilenburgerstraat 173
1011 LN Amsterdam

Parking 

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Liefde voor de mensheid: het zorgen voor, het voeden van, het verbeteren van of het vergroten van de levenskwaliteit of het ontwikkelingspotentieel van mensen. Filantropie is de ontplooiing van privé-initiatieven voor het publieke welzijn, gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Duurzaam ondernemen is ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij. Met een sociale inslag goederen en diensten op de markt zetten of via product of dienst maatschappelijke kwesties op de agenda zetten. Het moet anders en deze ondernemers laten zien dat het anders kan.

Een Media Personality komt tot uiting in de ambities die een vrouw heeft, hetgeen zij communiceert, en vooral de manier waarop ze (onderscheidend) haar werk doet.

RSVP Ondernemende Vrouw 2022

Via onderstaand RSVP formulier kunt u uzelf aanmelden voor het evenement.

If you also want to create an account for the mijnGASSAN environment, click here.