GASSAN Diamonds | Moederdag 2022
MyGASSAN MembershipLogin

Shop uw Moederdag cadeau en maak kans op een House of Rituals Body & Mind Spa ‘UNWIND YOUR MIND’ experience voor 2 personen

GASSAN 121 JUWELEN

MESSIKA

Het perfecte cadeau voor uw moeder! Het juwelenhuis Messika staat bekend om haar mix and match stijl. Er zijn verschillende combinaties mogelijk die elke vrouw uniek, modern en stralend maken. 

Choices by DL

Maak uw Moederdag cadeau nog specialer met de gepersonaliseerde juwelen van Choices by DL! U kunt kiezen uit verschillende pendants, in de vorm van een hartje of rondje, waarop een persoonlijke gravure kan worden aangebracht. Of laat een unieke gepersonaliseerde armband maken met de namen van de (klein)kinderen. 

Choices by DL

Bangle Base Customizable Name

Choices by DL

Capsule Link Earring Purple Agate

Choices by DL

Necklace with Heart Round and Long Diamonds Pendant

GASSAN Jewels

GASSAN Jewels zijn verschillende soorten juwelen en zijn van hoge kwaliteit. De juwelen zijn in witgoud, geelgoud en roségoud beschikbaar en in 14 of 18 karaat.

GRAVURE

Personaliseer je Moederdag cadeau en laat de juwelen graveren. Een origineel en passend cadeau!

CARTIER HORLOGES

CHOPARD JUWELEN

Duik in de wereld van ontspanning in House of Rituals

Het brede aanbod van de Rituals Mind Spa is uniek door 's werelds meest effectieve, wetenschappelijk onderbouwde technieken voor mentale stressverlichting en ontspanning. Het effect van de krachtige mix van oude wijsheden en moderne technologie wordt iedere sessie gemeten met een unieke tool. De 'UNWIND YOUR MIND' Experience bestaat uit: Breathing Bubble, Brain Massage, Hydrobed Massage