MASTERS SUMMER edition (VIP donderdag)
ContactMyGASSAN MembershipLogin

MASTERS SUMMER EDITION

Met veel plezier nodigt GASSAN u uit voor de MASTERS SUMMER EDITION in Hotel De L’Europe Amsterdam in het hart van Amsterdam.

VIP Night
Hotel De L’Europe Amsterdam
Donderdag 22 juni 2023
20.00 tot 00.00 uur

De VIP Night belooft een onvergetelijke avond te worden waar creativiteit, exclusiviteit en verbinding centraal staan, met een feestelijk champagne ontvangst en live entertainment. Het is de avond waar alle deelnemende merken hun beste relaties uitnodigen om samen te proosten en dansend de zomernacht in te gaan.

Dresscode: Cocktail with a sunny touch

Bent u verhinderd voor de VIP NIGHT, dan bieden we u de mogelijkheid om op een ander moment bij de MASTERS SUMMER EDITION aanwezig te zijn.


De Nationale Zomerborrel
Hotel De L’Europe Amsterdam
Woensdag 21 juni 2023
16.00 tot 22.00 uur

Deze monumentale zomerborrel is een 'by invitation only' event voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Drinks, bites & cocktails worden u aangeboden door De L’Europe Amsterdam en MASTERS HQ.
Dresscode: Summer Chic

Preview Day
Hotel De L’Europe Amsterdam
Donderdag 22 juni 2023
12.00 tot 18.00 uur

De Preview Day biedt u de kans om unieke collecties te bekijken van de deelnemende merken, voordat deze voor het grote publiek beschikbaar zijn.
Dresscode: Tenue de Ville

De Dag van Amsterdam
Hotel De L’Europe Amsterdam
Vrijdag 23 juni 2023
12.00 tot 22.00 uur

Deze feestelijke dag staat volledig in het teken van de schoonheid, gezelligheid, authenticiteit en eindigt met een echt Amsterdams feestje.
Dresscode: Amsterdam Chic