GASSAN | Partnerships - Fashion & Lifestyle
ContactMyGASSAN MembershipLogin

OGER

OGER staat voor luxe, klasse en kwaliteit. U vindt high-end herenkleding van de meest vooraanstaande, exclusieve modehuizen uit Italie met bewezen historie.

FOUR

Sinds 2012 is FOUR Amsterdam dé retailbestemming als het gaat om herenkleding met een unieke combinatie van streetwear, eigentijdse en luxe merken. Met een multibrand concept store en een uitstekende één-op-één service ervaart de klant alles wat hoort bij de perfecte fashion lifestyle

MASTERS

Elk jaar ontmoeten ondernemers elkaar in december in de RAI in Amsterdam, wanneer circa vierhonderd bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. MASTERS EXPO – Capital Of Great Business – is met 40.000 vierkante meter oppervlakte het grootste netwerkevent van Nederland.

Life After Football

Voetbal, fashion en lifestyle, dat is wat we inmiddels al langer dan een decennium doen.Het platform van Life After Football creëert inspirerende content die heen en weer springt tussen fashion, fan culture, muziek, lifestyle en het heilige spel zelf.Life After Football bestaat uit een print magazine, Instagram, YouTube, Facebook magazine, evenementen, televisie formats en natuurlijk ook een website.