GASSAN | Partnerships - Beauty
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Carré

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam is Nederlands meest bekende theater. Een icoon voor de bespelers, een unieke ervaring voor de bezoekers.

Waldorf Astoria Amsterdam

Ervaar tijdloze elegantie en persoonlijke service in deze 17e-eeuwse paleizen aan de Herengracht in Waldorf Astoria Amsterdam. Deze historische bestemming bezit enkel ongeëvenaarde faciliteiten, waaronder het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Spectrum, iconische Peacock Alley en intieme Vault Bar. Geniet van onvergetelijke momenten in onze geavanceerde congres- en evenementenlocaties of ontspan in onze luxe Guerlain spa.

Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam, een Leading Hotels of the World, waar oosterse en westerse invloeden in perfecte harmonie samenkomen. Bedreven in de kunst van de Japanse service, Omotenashi, bieden wij discrete en seréne luxe in Amsterdam. Vanuit onze ruime kamers en suites heeft u een uniek uitzicht op de skyline van Amsterdam. We zijn er trots op dat we de thuisbasis zijn van vier hoogwaardige restaurants, met drie Michelin-sterren bekroond. Daarnaast hebben wij Nagomi Spa & Health, met een fitnessruimte, een zwembad en relaxkamers. Een serene oase voor echte ontspanning te midden van het stadsleven.