GASSAN | Voetbal
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Voetbal zit in het DNA van GASSAN. Voetbal is passie en de emotie hoort bij de sport, deze passie zit ook absoluut bij GASSAN.

OFFICIAL TIMEKEEPER

GASSAN is al jarenlang verbonden met het Nederlandse Voetbal. Zo is GASSAN de 'Official Timekeeper' van maar liefst 25 voetbalclubs, waarvan 15 Eredivisieclubs zoals AZ, FC Utrecht en Feyenoord en 9 clubs uit de Keuken Kampioen Divisie zoals de Willem II en Almere City.

“Voetbal is emotie, dus sponsoring moet ook uit een stukje emotie voortkomen. Daarnaast is voetbal voor de business van GASSAN een heel belangrijk onderdeel geworden in de afgelopen jaren. Zo ontvangt GASSAN bijvoorbeeld de leden van de businessclubs en de spelers in de diamantfabriek waar zij van dichtbij kunnen zien hoe een diamant geslepen wordt."

Benno Leeser, President Directeur GASSAN Diamonds

CELEBRATION PARTNER KNVB

GASSAN heeft zich voor de komende vier jaar als supporter verbonden aan de KNVB. De diamantair en juwelier gaat als Official Celebration Partner van de KNVB de bijzondere momenten als jubilea en andere mijlpalen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen nog mooier vieren.

433

GASSAN is sinds juni 2022 officiële timekeeper geworden van 433 NL. GASSAN maakt met dit partnership voor het eerst de vertaalslag naar de online voetbalwereld. ia 433 NL toont GASSAN haar online aanwezigheid in de vorm van branded content en (online) events. Voor de fans en volgers betekent dit meer ‘lockerroom’ content, giveaways en exclusieve voetbalverhalen.

‘’GASSAN levert al jarenlang de trophies voor de events van 433. Hierdoor wisten we dat we goed bij elkaar passen. De uitbreiding van dit partnership komt voort uit onze gezamenlijke visie. We zijn trots om voor GASSAN aan de slag te gaan en de gezamenlijke doelen te bereiken’’.

Demy de Zeeuw, Oprichter 433