Tudor Black Bay 41 horloge kopen - GASSAN Diamonds
MyGASSAN MembershipLogin
Tudor Black Bay 41

Tudor Black Bay 41

De Tudor Black Bay 41 heeft, net als alle Tudor Black Bay horloges, een wijzerplaat die geïnspireerd is door de Tudor duikhorloges uit de jaren ‘50. Kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam om de Black Bay 41 modellen te bekijken. We adviseren u graag.

free-delivery
free-delivery
Free shipping in The Netherlands
personal-advice
personal-advice
Always personal advice
free-returns
free-returns
Free returns in the Netherlands
always-insured
always-insured
Always insured

Make an appointment or ask a question

Would you like to know more about a brand, or see one of the copies in real life? Set up an appointment and experience it in one of our locations!

Tudor Black Bay 41

De wijzers op de Tudor Black Bay 41 horloges staan onder kenners en verzamelaars bekend als de showflake wijzers. De unieke vormgeving van de wijzers verscheen in 1969 voor het eerst in de catalogus van Tudor. De horlogekast van de Black Bay 41 serie is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, 41 mm. Binnen de Black Bay 41 collectie heeft u de keuze uit een stalen, gepolijste armband, een lederen band voorzien van een vouwsluiting met veiligheidspal of een zwarte stoffen band. In onze Boutiques kunt u alle modellen Black Bay 41 horloges komen bekijken. We helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste model.