Tudor Black Bay Bronze horloge kopen - GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Tudor Black Bay Bronze

De Black Bay Bronze horloges zijn voorzien van een 43 mm kast en zijn geïnspireerd op de marine geschiedenis van het merk. Naast de opwindbare kroon zonder kroonbeschermer zijn ook de gaten die over de hoorns zijn geboord, een typisch kenmerk van de eerste generaties TUDOR-duikershorloges.

free-delivery
free-delivery
Free shipping in The Netherlands
personal-advice
personal-advice
Always personal advice
free-returns
free-returns
Always free delivery and returns in the Netherlands
always-insured
always-insured
Always insured delivery and returns

We're here to help

Would you like to know more about a brand, or see one of the copies in real life? Set up an appointment and experience it in one of our locations!

Contact us

Tudor Black Bay Bronze

Het centrale kenmerk van de Black Bay Bronze horloges is uiteraard de 43-millimeter bronzen behuizing. Het kaliber MT5601 dat het Black Bay Bronze model aandrijft meet 33,8 millimeter. Dit is de breedste diameter van alle Tudor kalibers. De wijzerplaat geeft de uren, minuten en seconden nauwkeurig weer. De Tudor Black Bay Bronze horloges zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit het exemplaar dat voorzien is van een mooie zwart lederen band en een exemplaar dat een stoffen band heeft. Beide horloges zijn waterbestendig tot 200 meter. Kom de horloges bekijken bij GASSAN in Amsterdam. We vertellen u graag over de rijke historie van het merk en de verschillende, toonaangevende collecties.