Enthousiaste verkoopmedewerkers - GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

GASSAN Schiphol BV is op zoek naar ENTHOUSIASTE VERKOOPMEDEWERKERS!

GASSAN Schiphol BV heeft 15 winkels op de Luchthaven Schiphol en is gericht op een groot internationaal publiek.

Onze verkooppunten zijn heel divers. Van kleinere winkels als Swatch en GASSAN Trends tot luxe mono brand Boutiques als Rolex, Cartier, Montblanc, Bvlgari, Omega, tot grote multi brand Watches & Jewelry shops en GASSAN Diamond-shops, gespecialiseerd in ongezette diamanten.

Wij zoeken per direct voor onze diverse winkels:

ENTHOUSIASTE VERKOOPMEDEWERKERS M/V

die het super vinden om in wisselende diensten op Schiphol prachtige producten te verkopen aan passagiers van over de hele wereld.

Flexibiliteit is enorm belangrijk, net als een representatief en verzorgd uiterlijk. Dat je het oprecht leuk vindt om klanten in de watten te leggen en Topservice te bieden spreekt vanzelf. Als je daarbij ook nog van horloges en sieraden houdt, dan hebben we een mogelijke match!

Wij vragen:

  • Enthousiasme om te werken in wisseldiensten, ook in weekenden en op feestdagen.
  • D.m.v. OV of eigen vervoer op alle mogelijke tijdstippen binnen 45 minuten van en naar de Luchthaven te kunnen reizen. Uiterst klantvriendelijk en servicegericht zijn.
  • Minimaal vloeiend Nederlands en Engels spreken, meerdere talen zijn zeer welkom.

Wij bieden:

  • Een meer dan afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden en beloning bij het bekende familiebedrijf GASSAN, in de dynamische wereld van Schiphol.

Spreekt bovenstaande je aan, woon je minimaal 8 jaar aaneengesloten In Nederland en denk je de juiste match voor GASSAN Schiphol te zijn?

Stuur dan een mail met goedlopend CV waarin alle dienstverbanden met juiste data zijn vermeld aan:

GASSAN Schiphol BV

Nicole Wareman

HR@gassanschiphol.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar: 020-4058219