Vacature: Goudsmid GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

HOUSE of GASSAN zoekt een enthousiaste goudsmid.

We zijn op zoek naar jou! Tenminste, als jij díe enthousiaste goudsmid bent die wij zoeken. Deel jij de passie voor diamanten, high end juwelen en luxe horloges? Wil je onderdeel zijn van een enthousiast team dat gaat uitbreiden? Dan ben jij geschikt om te komen werken bij ons. GASSAN is de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van' s werelds meest exclusieve horlogemerken. Een familiebedrijf waar we trots op zijn met een inspirerende en commerciële werkomgeving.  

Het atelier van HOUSE of GASSAN zoekt een goudsmid. Ervaring is niet vereist. Het atelier is een dynamische afdeling binnen GASSAN. We beschikken over een modern ruim atelier wat ook is uitgerust met een laser en 3D CAD teken programma. In het atelier worden alle wensen van onze klanten mogelijk gemaakt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij de match met ons bedrijf, gezien je drive en ervaring? Mail ons dan je schriftelijke sollicitatie inclusief een korte motivatie en CV aan: sollicitatie@gassandiamonds.nl, tav Monique Jongmans. We kijken uit naar jouw reactie!