Vaderdag sieraden - collectie 2023 - GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Vaderdag sieraden

Ben je op zoek naar een Vaderdag cadeau om je vader, bonusvader, opa of een andere belangrijke man in je leven te verrassen? Zet hem dan in het zonnetje met een prachtig Vaderdag sieraad. Van trendy armbanden tot aan stoere horloges; GASSAN helpt je graag een cadeau te vinden dat past bij jouw vaderfiguur. Ontdek onze geselecteerde items en laat je inspireren.

Padellen bij Plaza Padel

Van 21 juni t/m 12 juli a.s. stelt GASSAN iedere woensdag van 19:00 tot 20:30 uur haar padelbaan bij Plaza Padel ter beschikking, inclusief gebruik van 2 rackets. Dit betekent dat je samen met jouw vader 1,5 uur kunt padellen tegen een ander koppel.  

Wil je gebruik maken van deze extra sportieve verrassing? Gebruik de code PADEL2023 in het betaalproces.

*Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vaderdag armbanden

Past een stoere armband helemaal bij de stijl van je vader? Dan is een mooie armband een uitstekend cadeau idee. Zo weet je zeker dat hij er dankzij de eyecatcher om zijn pols stijlvol bijloopt.

Vaderdag kettingen

Bij GASSAN vind je een uitgebreide collectie herenkettingen die echt geschikt zijn als origineel Vaderdag cadeau. Maak kennis met onze selectie.

Vaderdag ringen

Een ring is een zeer persoonlijk en mooi cadeau waarmee je de liefde en bewondering voor je vader tastbaar maakt. Het is een geschenk dat hij dagelijks draagt, waardoor hij vaak stilstaat bij jullie bijzondere band.

Vaderdag horloges

Een horloge is een onmisbaar sieraad en wordt vaak als een heus verlengstuk gezien. Het is dan ook een perfect Vaderdag geschenk. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikt horloge? Dan helpen we je graag in een van onze Boutiques.

Montblanc accessoires

Het klassieke en stijlvolle Duitse merk Montblanc werd wereldberoemd door zijn kwalitatief hoogwaardige luxeproducten zoals pennen, sieraden en horloges. Inmiddels verkopen ze onder andere de mooiste manchetknopen, pasjeshouders en riemen, waardoor het Duitse merk altijd het perfecte cadeau voor je speciale man heeft.

Vaderdag is de dag waarop het allemaal om jouw vaderfiguur draait. Het is de ideale dag om te tonen wat je vader voor jou betekent. In dit geval is niets geschikter dan een prachtig sieraad dat helemaal past bij zijn stijl en persoonlijkheid. Vier dat je bent bevoorrecht om zo’n speciaal vaderfiguur in je leven te hebben en vind de ideale gift in de uitgebreide collectie Vaderdag sieraden van GASSAN.

Met een sieraad verzegel je elke gekoesterde herinnering die je deelt met je vader. Het staat symbool voor de bijzondere band die je met hem hebt. Onze collectie Vaderdag sieraden biedt een ruime keuze aan prachtige en unieke sieraden. Van een stoere armband tot een stijlvolle ring; elk sieraad in onze collectie is met zorg en aandacht gemaakt om jouw vader te laten stralen.

Een sieraad op zich is een zeer persoonlijk cadeau, omdat het helemaal is afgestemd op de stijl van de ontvanger. Je kan het zelfs nog persoonlijker maken door een gepersonaliseerd sieraad te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een armband met de initialen van de ontvanger of een gegraveerde ring. Zo maak je het geschenk pas echt uniek.

Heeft je vaderfiguur een favoriet sieradenmerk? Bij GASSAN vind je een uiteenlopend aanbod van de beste merken die stuk voor stuk toonaangevend zijn. De kans is dus groot dat je bij GASSAN een geschenk van zijn favoriete merk vindt. Ontdek bijvoorbeeld populaire merken als OMEGA, TAG Heuer en Longines, maar ook onze eigen TROPHY BY GASSAN en GASSAN watches.

Een hechte band is iets om te koesteren en vaak bij stil te staan. Daarom is een Vaderdag sieraad niet zomaar een cadeau, maar een blijvende herinnering aan hoe speciaal de band met je vaderfiguur is. Of het nou om je vader, bonusvader, opa of een andere belangrijke man in je leven gaat, het sieraad is een tijdloos cadeau dat hem zal doen glimlachen en hem eraan herinnert hoe bijzonder hij voor jou is.

Elk sieraad is uniek en speciaal, net zoals de relatie die je met je vader hebt. Vind het perfecte sieraad online of kom langs in een van onze GASSAN Boutiques. We helpen je graag in de zoektocht naar het ideale Vaderdag geschenk door te luisteren naar je wensen en advies te geven. Maak direct een afspraak in een van onze Boutiques.