Verlovingsring goud – diverse verlovingsringen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Verlovingsring goud

Geelgouden verlovingsringen zijn erg populair. Bij GASSAN Diamonds heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten geelgouden verlovingsringen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze Boutiques.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Gouden ring kopen

Een verlovingsring moet met zorg uitgezocht worden. Met dit juweel toont u namelijk de eeuwige liefde die u voor uw partner voelt. Een met het hart uitgezochte verlovingsring zorgt ervoor dat uw geliefde geen nee kan zeggen op uw vraag. Wanneer u op zoek bent naar een klassieke verlovingsring kiest u voor een geelgouden ring. Deze ringkleur is al jaren populair en wordt veel gebruikt bij verlovingen.

Gouden ring met diamant

Een verlovingsring is een belangrijk juweel dat een belangrijke boodschap uitdraagt. Geelgouden ringen met een mooie diamant hebben een exclusieve en klassieke uitstraling. Bij GASSAN bieden we verschillende soorten diamanten aan, bijvoorbeeld de GASSAN 121®. Het bijzondere aan deze diamant is dat deze 121 facetten telt. Dit zorgt ervoor dat het juweel een prachtige glinstering vertoont wanneer de ring het licht raakt. Verlovingsringen met een geelgouden kleur blijven een leven lang mooi, zelfs wanneer de ring dagelijks gedragen wordt.

Gouden solitaire verlovingsring

Een gouden solitaire verlovingsring is de meest tijdloze en klassieke verlovingsring. Typerend voor dit type juweel is dat dit één diamant bevat. Ondanks deze ene diamant is de ring absoluut niet simpel te noemen. Een voordeel van de solitaire verlovingsring is dat deze ring goed te combineren is met andere sieraden. Alle verlovingsringen in het assortiment van GASSAN zijn voorzien van diamanten van hoge kwaliteit.

Gouden entourage verlovingsring

De entourage ring herkent u snel door een grote middensteen met meerdere kleine diamanten daaromheen. Bij een entourage ring is het mogelijk dat er meerdere rijen diamanten aanwezig zijn. U kunt bij een entourage ring kiezen voor een klassieke diamant of een gekleurde diamant.

Gouden alliance verlovingsring

De gouden alliance ring is voorzien van verschillende kleine diamantjes. Deze kleine diamantjes zorgen voor een mooie weerkaatsing van het licht, waardoor het juweel mooi glinstert in de zon. Bij alliance ringen heeft u de keuze uit grotere en kleinere diamantjes.

Haar perfecte ring zelf ontwerpen

GASSAN biedt u de kans om haar perfecte verlovingsring zelf te ontwerpen. U kent uw partner immers het beste en weet wat zij mooi vindt. U kiest allereerst een type ring uit waaraan u vervolgens de diamant toevoegt. Hierdoor ontstaat een uniek exemplaar dat ervoor zorgt dat uw verloving leidt tot een prachtig huwelijk.

Verlovingsringen in verschillende kleuren goud

Twijfelt u nog tussen de goudkleur van de verlovingsring? Bekijk dan eens ons aanbod witgouden verlovingsringen of roségouden verlovingsringen. Wilt u alle goudkleuren samen zien? Bekijk dan ons complete overzicht aan verlovingsringen.