Verlovingsring roségoud – roségouden ringen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Verlovingsring roségoud

Bij GASSAN Diamonds heeft u de keuze uit verschillende roségouden verlovingsringen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Roségouden verlovingsring kopen

Een roségouden verlovingsring is een prachtjuweel. De roségouden ring heeft zijn kleur te danken aan het koper dat aan het edelmetaal wordt toegevoegd. Het is een kleur die uitstekend past bij mensen met een warme ondertoon in hun huid. Het roségoud accentueert namelijk de natuurlijke schoonheid. Of uw partner een warme of koele ondertoon heeft is gemakkelijk te achterhalen. U bekijkt simpelweg de aderen op haar pols. Wanneer deze groenig van kleur zijn heeft haar huid een warme ondertoon

Roségouden verlovingsring met diamant

Met een verlovingsring stelt u een belangrijke vraag. U vraagt uw partner om het leven te delen en elkaar lief te hebben. Het is daarom belangrijk dat een verlovingsring past bij de persoon die dit juweel zal gaan dragen. GASSAN biedt een scala aan diamantsoorten aan. Onze grote tros is de GASSAN 121®. Deze diamant is uniek, omdat deze voorzien is van 121 facetten. De facetten fonkelen schitterend in het licht.

Haar roségouden ring ontwerpen

Veel vrouwen hebben al eens hun droomring laten zien. Wilt u uw aanzoek nog specialer maken? Ontwerp dan zelf haar perfecte verlovingsring. In de ringontwerper die GASSAN biedt kiest u als eerste het type ring uit. Hierna voegt u de gewenste diamant toe. Zo ontwerpt u een juweel waarmee u uw liefde uitdraagt.

Gouden verlovingsringen

Naast diverse roségouden verlovingsringen kunt u bij GASSAN Diamonds ook kiezen uit verschillende geelgouden verlovingsringen en witgouden verlovingsringen. U kunt ook ons complete aanbod verlovingsringen bekijken.

Contact opnemen met GASSAN

U bent welkom in een van onze Boutiques om vragen te stellen of om ons brede assortiment te bekijken. Daarnaast vult u gemakkelijk het contactformulier in wanneer u een dringende of specifieke vraag heeft.