Verlovingsring witgoud - verlovingsring kopen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Verlovingsring witgoud

Bij GASSAN bieden we verschillende witgouden verlovingsringen aan. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Witgouden ring kopen

Witgouden ringen worden steeds populairder. Bij GASSAN zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een witgouden verlovingsring in plaats van een traditionele geelgouden ring. Dit komt omdat de witgouden kleur gezien wordt als een tijdloze en moderne kleur. Naast het feit dat deze kleur goud goed te combineren is met andere sieraden fonkelt de diamant ook mooi wanneer het licht erop valt. De kwaliteit van een witgouden ring staat gelijk aan die van een geelgouden ring. Witgouden ringen zijn dus net als geelgouden ringen erg duurzaam en gaan een leven lang mee.

Witgouden ringen met diamant

De diamant fonkelt in een witgouden ring extra mooi. Dit komt doordat deze kleur goud niet geabsorbeerd wordt door de diamant. GASSAN biedt diamanten verlovingsringen aan in verschillende stijlen. De populairste stijl verlovingsring is de solitaire verlovingsring. Ook de trilogie ring valt net als de halo verlovingsring bij veel mensen in de smaak.

Solitaire verlovingsring

Een solitaire verlovingsring is de klassieke verlovingsring. Dit type juweel bevat één diamant, maar is zeker geen simpele ring te noemen. Deze ringen zijn goed te combineren met andere sieraden en zijn vaak voorzien van een dikkere band. De ringen van GASSAN zijn voorzien van diamanten van hoge kwaliteit.

Trilogie verlovingsring

De trilogie ring is snel te herkennen aan de drie diamanten. Deze diamanten kunnen even groot zijn, maar het komt ook voor dat de middelste diamant groter is. Deze ring staat symbool voor vriendschap, liefde en trouw.

Halo verlovingsring

Typerend voor een halo verlovingsring is de grote diamant omringd door kleine diamantjes. Deze kleine diamantjes hebben ervoor gezorgd dat dit type ring de naam halo draagt. Halo betekent namelijk lichtkrans.

Andere kleuren goud

Weet u nog niet zo goed welke kleur goud u het mooiste vindt? Bekijk dan eens ons aanbod geelgouden verlovingsringen en roségouden verlovingsringen. Of bekijk ons gehele aanbod verlovingsringen.

Haar droomring ontwerpen

Bij GASSAN krijgt u de kans om haar perfecte verlovingsring te ontwerpen. Kies zelf het type ring en voeg daar de gewenste diamant aan toe. Hierdoor wordt het huwelijksaanzoek nog specialer.