Tudor Style horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Style

De Tudor Style horloges hebben een ronde kast die verkrijgbaar is in vier maten: 28, 34, 38 en 41 mm. De kast bestaat uit zowel gepolijste en gesatineerde oppervlakken en is voorzien van een dubbele rand of een geribbelde rand. De Style collectie is te herkennen aan de kenmerkende dubbele bezel.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Style

Het ontwerp van de Tudor Style lunette brengt een ongeëvenaarde uitstraling. De geribbelde afwerking is een integraal onderdeel van de esthetische erfenis van Tudor en de opname ervan in de Style collectie benadrukt de lange traditie van het merk om klassieke geklede horloges te produceren. De wijzerplaat speelt een essentiële rol binnen het ontwerp van het horloge. U heeft de keuze uit vier kleurvarianten: donkerblauw, champagnekleurig, zilverkleurig en bordeauxrood. De collectie bestaat uit een versie voorzien van drie diamanten of een versie zonder edelstenen. We vertellen u graag meer over deze bijzondere collectie in een van onze Boutiques in Amsterdam. We geven u graag advies en u heeft de mogelijkheid de verschillende modellen te passen.