Rolex Rolex Deepsea m136660-0003 | GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Rolex Deepsea

Oyster, 44 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 14.460 *

title

Rolex

Rolex Deepsea

Oyster, 44 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 14.460 *

REFERENTIE

136660

MODEL KAST

Oyster, 44 mm, Oystersteel-staal

BEZEL

Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met platina coating

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 3900 meter, heliumventiel

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3235, Manufacture Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, platte driedelige schakels

WIJZERPLAAT

D-blue

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)

D-Blue-wijzerplaat

Een eerbetoon aan de historische soloduik van James Cameron. Van schitterend blauw naar bodemloos diep zwart; deze wijzerplaat viert met zijn twee in elkaar overlopende kleuren de reis van één man naar de diepste plek op aarde: de bodem van de Marianentrog.

Keramische bezel en lichtgevend display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten

Oystersteel-staal

Rolex gebruikt Oystersteel-staal voor de stalen horlogekasten. Oystersteel-staal is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L staal-familie. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel-staal is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

Rolex voor de ontdekking van de diepte: met hun waterdichtheid tot een diepte van 1.220 meter voor de Oyster Perpetual Sea-Dweller en 3.900 meter voor de Oyster Perpetual Rolex Deepsea, zijn ze het resultaat van tientallen jaren van samenwerking met duikprofessionals.

Rolex Sea-Dweller
HET HORLOGE DAT DE DIEPTE WIST TE OVERWINNEN
Bekijk alle modellen

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK