FESTIVE SEASON WITH GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

FESTIVE SEASON WITH GASSAN

Treat yourself with an iconic GASSAN piece for magical nights in the future..

Of het nu gaat om het kerstdiner met familie, een brunch met vrienden of een romantische avond thuis met je geliefde; it’s your time to shine.


It’s your time to shine.


Tijdens de feestdagen wil je de mooiste versie van jezelf laten zien. Een outfit heeft niet de juiste sparkle zonder een echte eyecatcher. Een prachtig collier met GASSAN 121 diamanten, een paar Choices by DL oorbellen met Malachite kleurstenen of een échte collectors item van GASSAN pre-owned.

Bekijk hier alle producten voor jouw festive look

De campagne wordt geïnspireerd door het gevoel van glamour, verlangen en elegantie. De commercial neemt je mee voor een magische gelegenheid vol passie en romantiek. Het lampje van de lift brandt en de deuren gaan open, onderweg naar de plek in een sprankelende ambiance en waar de glazen klinken. De modellen zijn op avontuur in het prachtige, authentieke Hotel De L’Europe. Ze maken zich klaar voor de feestdagen in style. What will the holidays bring you? We volgen de modellen nauwlettend terwijl zij zich voorbereiden en hun outfit net die extra touch geven met iconische items van GASSAN. De commercial kenmerkt zich door een 70’s feeling met retro vibes en nostalgie. Een sprankeling van surrealisme haalt je even weg uit de realiteit en laat je wegdromen tussen de klinkende glazen champagne, oesters en de glinsteringen van diamanten, juwelen en horloges. De verschillende GASSAN merken die worden getoond in de commercial symboliseren een idealistische wereld waarin iedereen gelijk is.

The Time is Right

Tonight… Tonight.. Tonight

Bekijk hier de commercial!

SPECIAL THANKS Hotel de L'Europe Amsterdam, Skins Institute, Oger, de Bijenkorf en Sticky Stuff Agency