Maurice Lacroix horloge kopen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Maurice Lacroix

Maurice Lacroix is een onafhankelijk horlogemerk opgericht in Zwitserland in 1975. Het horlogemerk staat voor creativiteit, vakmanschap en vertrouwen. Maurice Lacroix is bekend van de volgende collecties: Aikon, Eliros, Les Classiques, Masterpiece, Pantos en Fiaba.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Wat maakt een Maurice Lacroix horloge bijzonder?

Maurice Lacroix behoort tot de oervaders van de Zwitserse horlogerie en staat voor eerlijke, kwalitatieve en prijsbewuste uurwerken. Dit ziet u terug in het hoogwaardige design, maar ook in het gebruik van mooiste materialen. Het merk heeft door de jaren heen verschillende prijzen gewonnen vanwege de innovatieve ontwerpen en het uitstekende vakmanschap. Ook blinken de horlogemakers uit in hun technische expertise, want alles wordt in eigen beheer gedaan. Het bedrijf beschikt zelfs over een eigen kastenfabriek en dat is bijzonder.

Ontdek de collectie Maurice Lacroix uurwerken

Zoekt u een origineel en luxe dameshorloge of herenhorloge? Bekijk dan onze Maurice Lacroix horloges. De Maurice Lacroix Classique is het meest klassieke ontwerp van het Zwitserse horlogehuis, terwijl een Maurice Lacroix Fiaba vooral verwijst naar de innovatieve modellen met een tijdloos design. Dit maakt het beslist interessant om een keuze te maken uit een van de luxe en opvallende uurwerken.

Waarom kiezen voor een Maurice Lacroix dames- of herenhorloge?

Een Maurice Lacroix horloge kopen? U haalt hiermee een schitterend uurwerk in huis, gemaakt door horlogemakers met passie voor het vak. Behalve een fantastisch ontwerp beschikken de horloges over allerlei features. De horlogekasten zijn bijvoorbeeld gemaakt van leer of edelstaal. 

Daarnaast zijn er nog veel meer details die het de moeite waard maken om de collecties van Maurice Lacroix van dichtbij te bekijken. GASSAN vertelt u graag meer over deze bijzondere horloges uit Zwitserland.

Maak een afspraak met GASSAN

Heeft u interesse in een Maurice Lacroix dames- of herenhorloge? GASSAN is officieel dealer van Maurice Lacroix en helpt u graag aan passend uurwerk. Bekijk de collectie online en maak een afspraak om langs te komen in een van onze Boutiques.