Update van GASSAN - GASSAN Diamonds
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Update van GASSAN

Bij GASSAN staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Tot onze grote spijt moeten wij onze winkels tot en met 19 januari 2021 sluiten. Dit is extra vervelend aangezien het de laatste maand van het jaar is en de feestdagen voor de deur staan. Uiteraard doen wij er alles aan om u op elke mogelijke manier van dienst te zijn.

SHOP NU UW KERSTINKOPEN ONLINE
OF VIA ONZE PERSONAL SHOPPERS

Op www.gassan.com hebben wij voor u de mooiste juwelen en horloges geselecteerd. Onze personal shoppers staan online via een video afspraak voor u klaar om het perfecte cadeau voor u uit te zoeken. Het is ook mogelijk om uw aankopen telefonisch via onze personal shoppers te bestellen en uiteraard kunt u ook online bestellen via onze webshop.

Bekijk onze kerstcadeaus inspiratie

BINNEN 24 UUR BEZORGEN WIJ UW AANKOOP BIJ U THUIS
MET ONZE CHAUFFEURSSERVICE
Speciaal voor deze bijzondere tijd bieden wij onze persoonlijke chauffeurservice om er voor te zorgen dat uw cadeaus op tijd voor de feestdagen binnen zijn. Wij garanderen u dat uw aankoop binnen 24 uur bij u thuis wordt bezorgd, 7 dagen per week. Ook hebben wij online onze retourtermijn verlengd tot 30 dagen, zodat u genoeg tijd heeft om uw aankoop te retourneren als dat nodig mocht zijn.

VIDEO CALL MET UW FAVORIETE SALES PERSOON
Ons sales team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te bedienen. Bel met het algemene nummer en vraag naar uw favoriete sales persoon. Indien u geen eigen contactpersoon heeft, wordt u doorverbonden met één van onze sales experts.

Heeft u vragen of wil u een afspraak inplannen, neem dan contact met ons op: