Update van GASSAN - GASSAN Diamonds
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN betreedt pre-owned markt van luxe horloges

Pre-owned Patek Philippe, Audemars Piguet en meer...

Het juweliershuis GASSAN, al meer dan 75 jaar groot in de verkoop van diamanten, juwelen en luxe horloges, biedt klanten vanaf heden ook de mogelijkheid om pre-owned luxe horloges te bemachtigen. De laatste jaren zijn pre-owned horloges steeds meer in trek en is de luxe tweedehandsmarkt explosief gegroeid, tegelijk met de focus op duurzaamheid en de verhoogde waardering voor vakmanschap.

 

Debora Huisman-Leeser over GASSAN pre-owned: "We zijn verheugd om pre-owned toe te voegen aan het brede merkassortiment van GASSAN. We zien dat er steeds meer vraag is naar pre-owned horloges en wij zijn als familiebedrijf dan ook trots om te kunnen melden dat GASSAN nu voorziet in deze behoefte.”


Met deze stap biedt het familiebedrijf onder de naam GASSAN pre-owned haar relaties de mogelijkheid om met vertrouwen uit een uniek aanbod van pre-owned en vintage horloges te kunnen kiezen van merken als Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex en Cartier. Daarnaast hebben relaties nu ook de mogelijkheid om hun eigen horloge van bovengenoemde horlogemerken bij GASSAN pre-owned in te ruilen óf te verkopen.

Zodra de winkels weer opgaan zal in de GASSAN Boutique aan de P.C. Hooftstraat 84 te Amsterdam de gehele pre-owned collectie te bewonderen zijn. Het aanbod is ook te zien via gassan.com en op Instagram @gassanpreowned