GASSAN PADEL TOURNAMENT MET BEKENDE VOETBALLERS
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
*|MC:SUBJECT|*
GASSAN
 
Afgelopen zondag 28 juni vond het allereerste GASSAN Padel Tournament plaats. Padel is een racketsport die elementen van squash en tennis met elkaar combineert en is momenteel de snelst groeiende sport ter wereld. Nu de Eredivisie in Nederland stilligt hebben veel voetballers deze unieke racketsport ook ontdekt. Een perfect moment dus voor GASSAN om als eerste dit groots opgezette toernooi te organiseren.
 
In samenwerking met FOUR Amsterdam kwamen op deze mooie middag bekende (oud) voetbalprofs samen bij Amstelpark Padel Amsterdam om te strijden voor die felbegeerde eerste plaats.

 
De voetballers die deelnamen aan het toernooi zijn: Myron Boadu, Owen Wijndal, Lisandro Martinez, Ronald de Boer, Denny Landzaat, Kenneth Perez, Calvin Verdonk, Joël Drommel, John Goossens, Danny Holla, Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Derrick Luckassen, Manuel Pereira, Thomas Lam, Ouasim Bouy, Phillipe Sandler, Micky van der Ven, Liam van Gelderen, Maarten Paes en Sean Klaiber. Ook waren voetbalmakelaar Nathan van Kooperen en acteur Michiel Huisman van de partij. 
 
De mannen gingen de strijd aan in twaalf teams van twee om aan het einde van de dag de winnaarsschaal en tevens de super gave e-bike van Doppio mee naar huis te kunnen nemen.
 
De sfeer was intiem, ontspannen en bovendien erg sportief. Alle deelnemers waren zeer competitief. Ook de spelers die nog nooit deze racketsport gespeeld hadden, konden het niveau van de meer ervaren deelnemers goed aan.
Na alle zware inspanningen konden de deelnemers genieten van een heerlijke barbecue. Opvolgend werden er nog twee halve finales en een finale gespeeld. De eerste wedstrijd werd gespeeld door Nathan van Kooperen en Lisandro Martinez tegen Phillipe Sandler en zijn broer Michael Sandler. In de andere halve finale moesten John Goossens en Danny Holla het opnemen tegen Kenneth Perez en Denny Landzaat.
 
Uiteindelijk versloegen oud voetballers Kenneth Perez en Denny Landzaat in de finale voetbalmakelaar Nathan van Kooperen en Ajax-speler Lisandro Martinez onder toezicht van scheidsrechter Serdar Gözübüyük en mochten zij zich de gelukkige winnaars noemen van het eerste GASSAN Padel Tournament.
Ook was het grootste online voetbalplatform 433 aanwezig om deze fantastische middag vast te leggen. Tijdens het toernooi was er o.a. een super leuke challenge tussen de teams. Benieuwd naar deze challenge en welke voetballers het beste waren? Houd onze social media kanalen en volgende nieuwsbrief in de gaten voor de reportage van 433.

Wij willen alle deelnemers van het toernooi ontzettend bedanken voor hun inzet, FOUR voor de prachtige samenwerking en tevens Doppio voor het beschikbaar stellen van de mooie e-bikes.
 
Het was een mooie en zeer sportieve dag en we kijken nu al uit naar volgend jaar!
 
 
AFSPRAAK MAKEN
 
 
VESTIGINGEN
 
 
SERVICE
 
 
 
 
  fb
 
 
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175, 1011 LN Amsterdam
Copyright 2020 GASSAN
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*