MESSIKA OPENT EERSTE POP-UP STORE IN NEDERLAND
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
*|MC:SUBJECT|*
GASSAN
 
Na het grote succes van de Choices by DL pop-up opent GASSAN nu ook een exclusieve Messika pop-up store! Vanaf donderdag 16 juli worden voor het eerst in Nederland de unique pieces getoond van de meest iconische Messika collecties in de GASSAN Boutique, P.C. Hooftstraat 84 te Amsterdam. GASSAN is trots om samen met partner Messika deze unieke samenwerking gerealiseerd te hebben in deze bijzondere tijd.

"I am very proud to open the first pop-up store with my partner GASSAN in Amsterdam. It is new step for Messika in Netherlands." Aldus ontwerpster Valérie Messika, oprichter en creative director van het Parijse juwelenhuis Messika.

Al jarenlang biedt Messika haar klanten de gelegenheid om sets te creëren, passend bij iedere stijl. Er zijn verschillende combinaties mogelijk die elke vrouw uniek, modern en stralend maken.
Messika blijft trouw aan haar identiteit en breidt de Move collectie uit met de Lucky Move lijn. Medaillons die fungeren als talismannen vormen de basis van deze schitterende collectie die bestaat uit colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Een sexy collectie waarin vrij bewegende diamanten in het medaillon zijn geplaatst. Dit zorgt voor een speels effect. De juwelen uit de Lucky Move collectie zijn verkrijgbaar in geel- rosé- of witgoud en kunnen naar wens worden gegraveerd met een naam, een datum of een lief bericht.  

De veelzijdige Lucky Move juwelen zijn ideaal om te mixen en matchen. Zo is het mogelijk één enkel juweel als unique piece te dragen of juwelen te ‘stacken’ door meerdere items onder elkaar te dragen. 
Joan Smalls
Kate Moss
Om 10 jaar van de iconische Move-collectie te vieren, lanceerde Valérie Messika de Move 10th collection. Deze jubileumlijn bestaat o.a. uit een gouden collier met een onweerstaanbaar elegante uitstraling.

Bekijk hier de schitterende Move collectie met mode-icoon Kate Moss, model Joan Smalls en Nederlandse Actrice Sylvia Hoeks.
DESERT BLOOM
WILD MOON EARRINGS
Naast de Move collectie wordt ook in de Messika pop-up voor het eerst in Nederland de High Jewelry Born to be Wild collectie gepresenteerd. Met deze high-end jewelry collectie neemt Valérie Messika ons mee naar de woestijn op zoek naar de American Dream. Desert Bloom is één van de sets van deze luxe high-end jewelry collectie en bestaat uit verfijnde diamanten juwelen die de vrouwelijke vorm volgen en zich aanpassen aan haar stijl. Elke peergeslepen diamant wordt subtiel geaccentueerd door een veerzetting. Deze unieke techniek, ontwikkeld door de meesterjuweliers van Messika Maison's Jewelry en High Jewelry, geeft het stuk volume doordat de centrale steen één niveau boven de omringende entourage ligt.

DESERT BLOOM - OORBELLEN
De schitterende oorbellen uit de Desert Bloom-collectie zijn geïnspireerd door de trend van hoepels en zijn op verschillende manier te dragen. Zo kunt u de oorbellen gemakkelijk heen er weer draaien waarbij het juweel zich met bijzondere vrouwelijkheid rond de oorlel wikkelt. Naast oorbellen komen deze prachtige creaties ook in de vorm van colliers, armbanden en ringen.

 
De Messika pop-up store is t/m september geopend!
 
 
AFSPRAAK MAKEN
 
 
VESTIGINGEN
 
 
SERVICE
 
 
 
GASSAN A Brilliant Chioce
 
  fb
 
 
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175, 1011 LN Amsterdam
Copyright 2020 GASSAN
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*