Persbericht GASSAN Tourism Award 2020
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
*|MC:SUBJECT|*
GASSAN - 25 juni 2020
GASSAN Tourism Award 2020
Afgelopen donderdag 25 juni vond de Gidsenborrel plaats in de intieme sfeer van de nieuwe Boutique op het hoofdkantoor van GASSAN.
Traditiegetrouw viert GASSAN  elk jaar in maart vlak voor de opening van de Keukenhof samen met de Amsterdamse toeristenindustrie en haar trouwe sponsoren AmsterdamPartners, Global Blue, PTA, Holland Casino, Sea Palace, Lovers en TCA  de kick-off van het toeristenseizoen bij Sea Palace Amsterdam. Dit jaar kon door de coronamaatregelen het event niet doorgaan, echter de recent door de overheid afgekondigde versoepelingen van deze maatregelen gaven ons wat meer vrijheden en daarom is van deze gelegenheid gebruik gemaakt om een select gezelschap van sponsoren en relaties uit te nodigen. Juist in deze tijden achten wij het van groot belang om de positive vibe te behouden. Vanzelfsprekend vond deze bijeenkomst plaats met inachtneming van de RIVM regels.

De afgelopen jaren zagen wij in Amsterdam een enorme groei op het gebied van toerisme. Met het Europees Kampioenschap voetbal en het 10-jarig jubileum van het botenevenement SAIL, beloofde 2020 niet alleen een mooi jaar te worden voor het Amsterdamse toerisme maar ook voor GASSAN dat dit jaar haar 75-jarig bestaan viert. In werkelijkheid wordt de toeristensector door het coronavirus hard geraakt en wordt ondanks de versoepelingen verwacht dat dit jaar 60% minder toeristen naar Amsterdam zullen komen.  Ondanks deze onzekere periode blijven wij optimistisch en positief. Het GASSAN coronabeleid heeft dan ook vooral in het teken gestaan van realistisch positivisme en grote gastvrijheid.
Benno Leeser, President Directeur GASSAN;
“Fantastisch dat wij in deze krankzinnige periode toch weer op een hele bescheiden manier een aanvang kunnen maken met een stuk positivisme”.

Cathelijne Broers, Algemeen Directeur De Hermitage en de Nieuwe Kerk;
“Heel eervol om deze prijs in ontvangst te nemen en dat doe ik graag vooral ook als voorzitter van de Plantage. Met 17 instellingen, waar het energieke Gassan er 1 van is, maken we ons al meer dan 10 jaar hard voor buurtpromotie en spreiding van toerisme in de stad. Vandaaruit investeren we weer in de stad door duurzame projecten te starten waar de stad en haar inwoners van meeprofiteert”.
GASSAN heeft een speciale prijs in het leven geroepen om diegenen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor de toeristische branche, uit te lichten en te bedanken.
Dit jaar werd deze GASSAN Tourism Award voor de 8e keer uitgereikt, en wel  aan Cathelijne Broers.
Cathelijne Broers is sinds 2020 werkzaam bij de Hermitage en de Nieuwe Kerk, waarvan de laatste 9 jaar als directeur. Zij begint nu aan een nieuw avontuur en wordt directeur van het Prins Bernard Cultuurfonds. GASSAN wil Cathelijne nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking. Wij gaan haar zeker missen, maar wensen haar enorm veel succes! 

 
GASSAN kijkt terug op een warm weerzien met haar gasten en is dankbaar voor de steun van haar sponsoren en de nieuwe sponsor TCA die sinds dit jaar het event ook support.
Bekijk hier de foto's voor een sfeerimpressie van de borrel
Voor persinformatie kunt u contact opnemen met:
Willian van den Horn
06 512 74 080
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2020 GASSAN, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@gassandiamonds.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list