The GASSAN75 Collection
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

 
26 april 2020                                         
 
WITH
GREAT
PRIDE
WE
PRESENT
YOU 
 
 
 
 
 
THE GASSAN75    COLLECTION  
 
In deze bijzondere periode introduceren wij toch graag met trots onze nieuwe GASSAN75 juwelencollectie. Een speciale collectie, ter ere van ons 75-jarig jubileum dit jaar. De juwelen zijn ontwikkeld in eigen huis, door onze professionele goudsmeden. 
 
Laat u inspireren door de diverse exclusieve armbanden en ringen!
 
 
Kenmerkend voor de armbanden is de combinatie van diamant met zwart keramiek. Deze unieke stijl geeft de juwelen een chique en tegelijkertijd stoer uiterlijk.
De GASSAN75 collectie bestaat onder andere uit diverse elegante stretch armbanden met briljant geslepen diamanten in wit-, rosé- of geelgoud. 
 
 
 
 
 
Naast armbanden zijn ook prachtige ringen ontworpen. Voor deze jubileumcollectie hebben wij meerdere slijpvormen met elkaar gecombineerd: waaronder de Emerald en de Princes cut. Deze combinatie zorgt voor een unieke uitstraling. 
 
De 18 karaat roségouden ringen kunt u zowel als stackring of als unique piece dragen. Daarnaast geldt voor alle ringen uit de collectie: ‘one size fits all’. Zo kan de ring bijvoorbeeld de ene dag om uw pink en de andere dag om uw wijsvinger gedragen worden.
 
De collectie is te bewonderen in onze recent gerenoveerde GASSAN Boutique op de begane grond van GASSAN Diamonds, Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 te Amsterdam. 

U bent er 7 dagen per week van harte welkom. Indien gewenst, maken wij ook graag een afspraak om u de juwelen een-op-een te tonen.