TISSOT Carson Premier Lady uurwerken – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

TISSOT Carson Premier Lady

Luxe uurwerken met een Romeinse wijzerplaat. De uurwerken in de Carson Premier Lady collectie zijn een klassieke combinatie van Zwitserse kwaliteit en hoogwaardige materialen. Voor vrouwen die hun outfit met een subtiele nuance naar een hoger niveau willen tillen. De uurwerken in de Carson Premier Lady collectie zijn zowel online als in onze Boutiques aan te schaffen. Zien we u snel?

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Carson Premier Lady collectie

De uurwerken in deze collectie zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn waterdicht tot 50 meter (5 ATM). De gouden details op de horlogekast en -band geven de uurwerken hun luxe uitstraling. En de Romeinse wijzerplaat zorgt voor een klassieke toets. Het minimalistische en strakke design doet iedere outfit opleven en brengt een pols tot leven. Carson Premier Lady uurwerken zijn via de virtuele winkelmand, chat en het contactformulier te bestellen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze GASSAN Diamonds Boutiques om deze én andere uurwerken aan te passen. Onze adviseurs laten u graag kennismaken met onze volledige collectie.

Tissot horloges

Tissot horloges worden, net als vele andere kwaliteitshorloges, gemaakt in Zwitserland. Deze luxueuze horloges worden nog altijd op ambachtelijke wijze ontworpen en geproduceerd. Het merk Tissot werd in 1853 opgericht door Charles-Felicien Tissot en zijn zoon Charles-Emile. Vader Tissot zorgde voor de verkoop in Zwitserland, en Charles-Emile trok tijdens zijn klokkenmakersstudie door Amerika, Rusland en grote landen in Europa om ook daar het merk onder de aandacht te brengen. Binnen een mum van tijd werden de horloges wereldberoemd. De horloges worden per stuk in Zwitserland gemaakt, hierdoor mag het merk de stempel Swiss Made dragen. Het merk maakt deel uit van de Swatch Group, bekend van de Swatch watch.

Tissot herenhorloges

Tissot biedt een model dat speciaal gemaakt is voor heren: de Touch. De Tissot T-Touch is voorzien van een touchscreen waarmee u handige functies bedient, zoals een kompas, barometer, hoogtemeter of thermometer. Deze modellen zijn verkrijgbaar met banen van siliconen, titanium en leer. Sporters en acteurs als Tony Parker, Virat Kohli, Huang Xiaoming, Jorge Lorenzo, Thomas Lüthi en Marc Morquez zijn de beroemde mannen die als ambassadeur van het merk optreden. Bekijk hier de volledige Touch-collectie van Tissot. Andere modellen voor mannen zijn de Tissot T-Sport, T-Classic, Heritage en T-Pocket.

Tissot dameshorloges

Het Zwitserse merk richt zich met de collectie T-Lady specifiek op vrouwelijke horlogeliefhebbers. Beroemde modellen uit de collectie zijn de Flamingo, de Lady Heart Automatic, de Femini-T en de Bella Ora. De Tissot-modellen zijn wereldwijd geliefd en worden gedragen door vele beroemdheden, zoals Sarah Bernhardt en Grace Kelly. Het merk geeft zijn dameshorloges een gezicht door de inzet van merkambassadeurs. Voor de vrouwelijke modellen zijn dat Deepika Padukone, Indiaas filmactrice en model, en de Chinese Liu Yifei, actrice en zangeres. Sorteer onze collectie Tissot horloges hier op de modellen van T-Lady.