TISSOT Gent XL uurwerken – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

TISSOT Gent XL

Klassieke uurwerken voor de moderne man: de uurwerken in de Gent XL collectie complimenteren werkelijk iedere outfit. De moderne wijzerplaten en klassieke horlogebanden van leder of staal geven deze uurwerken hun tijdloze look. Online te bestellen en aan te passen in onze Boutiques. Mogen wij u aan uw nieuwe uurwerk helpen?

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

De Gent XL collectie

Zwitsers vakmanschap en de combinatie van uitsluitend hoogwaardige materialen komen samen in de uurwerken in de Gent XL collectie. Dankzij de lederen of stalen horlogeband zijn deze modellen geschikt voor iedere gelegenheid. De uurwerken zijn waterdicht tot 100 meter (10 ATM) en voorzien van een moderne wijzerplaat. De uurwerken in de Gent XL collectie zijn online te bestellen. U kunt tevens contact opnemen via de chat of het contactformulier invullen. Uiteraard kunt u deze collectie ook in onze GASSAN Diamonds Boutiques vinden. Hier vertellen onze adviseurs u graag meer over deze, en andere, uurwerken.

Tissot horloges

Tissot horloges worden, net als vele andere kwaliteitshorloges, gemaakt in Zwitserland. Deze luxueuze horloges worden nog altijd op ambachtelijke wijze ontworpen en geproduceerd. Het merk Tissot werd in 1853 opgericht door Charles-Felicien Tissot en zijn zoon Charles-Emile. Vader Tissot zorgde voor de verkoop in Zwitserland, en Charles-Emile trok tijdens zijn klokkenmakersstudie door Amerika, Rusland en grote landen in Europa om ook daar het merk onder de aandacht te brengen. Binnen een mum van tijd werden de horloges wereldberoemd. De horloges worden per stuk in Zwitserland gemaakt, hierdoor mag het merk de stempel Swiss Made dragen. Het merk maakt deel uit van de Swatch Group, bekend van de Swatch watch.

Tissot dameshorloges

Het Zwitserse merk richt zich met de collectie T-Lady specifiek op vrouwelijke horlogeliefhebbers. Beroemde modellen uit de collectie zijn de Flamingo, de Lady Heart Automatic, de Femini-T en de Bella Ora. De Tissot-modellen zijn wereldwijd geliefd en worden gedragen door vele beroemdheden, zoals Sarah Bernhardt en Grace Kelly. Het merk geeft zijn dameshorloges een gezicht door de inzet van merkambassadeurs. Voor de vrouwelijke modellen zijn dat Deepika Padukone, Indiaas filmactrice en model, en de Chinese Liu Yifei, actrice en zangeres. Sorteer onze collectie Tissot horloges hier op de modellen van T-Lady.

Tissot herenhorloges

Tissot biedt een model dat speciaal gemaakt is voor heren: de Touch. De Tissot T-Touch is voorzien van een touchscreen waarmee u handige functies bedient, zoals een kompas, barometer, hoogtemeter of thermometer. Deze modellen zijn verkrijgbaar met banen van siliconen, titanium en leer. Sporters en acteurs als Tony Parker, Virat Kohli, Huang Xiaoming, Jorge Lorenzo, Thomas Lüthi en Marc Morquez zijn de beroemde mannen die als ambassadeur van het merk optreden. Bekijk hier de volledige Touch-collectie van Tissot. Andere modellen voor mannen zijn de Tissot T-Sport, T-Classic, Heritage en T-Pocket.