GASSAN Historische Tour
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN Historische Tour

Leer alles over de geschiedenis van Amsterdam als diamantstad en het bedrijf GASSAN tijdens de Historische Tour.

In 2020 vierde GASSAN haar 75 jarig jubileum en hier zijn wij enorm trots op. Om deze bijzondere mijlpaal te eren, introduceren wij een speciale historische tour in onze historische diamantslijperij. 

Met maar liefst 75 jaar kennis en vakmanschap kan GASSAN u als geen ander alles vertellen over de geschiedenis van de diamantindustrie in Amsterdam. Tevens biedt deze tour trip down memory lane met een uitleg over de geschiedenis van ons familiebedrijf, waarbij alle highlights van de afgelopen 75 jaar voorbij komen. Een van onze gidsen zal u uitgebreid vertellen over al deze hoogtepunten. Van de manier waarop de constructie van het prachtige pand gerealiseerd is en de fundamenten die Samuel Gassan heeft doorgevoerd tot aan het succes van GASSAN Diamonds. Dat vandaag de dag te danken is aan kleinzoon en president-directeur Benno Leeser en zijn kinderen Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma.

Ervaar na deze tour de ultieme shopping experience in onze Boutique met merken zoals Tudor, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Tag Heuer, Longines en tevens  de GASSAN eigen merken: GASSAN 121, Choices by DL en Gigi by GASSAN. Hier vindt u de GASSAN75 jubileum juwelencollectie en de 'Legacy Edition GASSAN Watch' die in samenwerking met het Zwitserse horlogemerk Louis Erard gemaakt werd voor deze bijzondere mijlpaal.

  • Uitgebreide rondleiding diamantfabriek waar u alles leert over de geschiedenis van Amsterdam als diamantstad en de geschiedenis van het familiebedrijf GASSAN.
  • Kom alles te weten over de diamanten: karaat, kleur, helderheid en slijpvorm, waaronder de unieke GASSAN 121.
  • Ervaar de ultieme shopping experience in de Boutique met merken zoals Tudor, Jaeger-LeCoultre, Chopard, TAG Heuer, Longines en exclusive in-house Rolex Boutique.

Boek deze tour

GASSAN Historische Tour

Boek tour - Gratis

Tour Highlights

GASSAN Historische Tour

De geschiedenis van GASSAN

Leer alles over de geschiedenis van de diamantindustrie van Amsterdam en de geschiedenis van ons unieke familiebedrijf

Diamantslijperij

Ervaar het vakmanschap van de diamantslijpers en zie het bewerkingsproces van de ruwe diamant tot een oogverblindende briljant.

Showrooms

In onze showroom kunt u losse, gepolijste diamanten zien in verschillende maten en kwaliteiten, zoals onze 'GASSAN 121'-cut en de grote collectie juwelen die GASSAN beschikt.

Atelier

HOUSE OF GASSAN beschikt over een atelier waar uw sieraden kunnen worden bewerkt of op maat gemaakt kunnen worden, en dat terwijl u kijkt.

Rolex Boutique

GASSAN is bijzonder trots op haar Rolex Boutique, die een Rolex Service-werkplaats omvat, waar u gecertificeerde horlogemakers aan het werk kunt zien.

De GASSAN shopping experience

Aan het einde van de tour heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de prachtige vernieuwde Boutique op de begane grond van HOUSE OF GASSAN. De Boutique biedt een high-end shopping experience met o.a. shop-in-shops waar exclusieve merken als Tudor, Jaeger- LeCoultre, Chopard, TAG Heuer en Longines nu over een merk shop beschikken.

Boek deze tour

GASSAN Historische Tour

Boek tour - Gratis