Vacature Horlogetechnicus
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN Schiphol zoekt per direct een talentvolle horlogetechnicus.

GASSAN Schiphol zoekt een horlogetechnicus om onze diverse horlogemerken te repareren en onderhouden. Sluit je aan bij ons team en breng jouw vakmanschap tot leven op Schiphol!

GASSAN Schiphol zoekt per direct een talentvolle horlogetechnicus.

GASSAN is de officiële dealer van meer dan 60 van 's werelds meest prestigieuze en exclusieve juwelen- en horlogemerken. Een familiebedrijf waar we trots op zijn met een inspirerende en commerciële werkomgeving.

Op Luchthaven Schiphol hebben we meerdere verkooplocaties en richten we ons op de internationale passagiers. Onze verkooppunten zijn heel verschillend; monobrand stores zoals ROLEX, OMEGA en MONTBLANC. En uiteraard onze eigen generieke GASSAN boutiques met een breed aanbod van diamanten, juwelen en horloges.

Jouw rol:
Als horloge technicus repareer je dagelijks horloges van fashion merken tot luxe merken. Je kan horlogebanden inkorten, schakels demonteren, batterij verwisselen en overige technische werkzaamheden uitvoeren t.b.v. onze producten.

 Wat bieden wij?
• Je komt te werken voor een gevestigd familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring  
• Werken in de dynamische wereld van Schiphol
• Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen
• Je werkt in een divers team
• Personeelskorting op diverse merken

Jij bent:
Iemand die het leuk vindt om in wisseldiensten te werken
• Bereid om in het weekend en/of feestdagen te werken
• Iemand die goed Nederlands en Engels spreekt
• Minimaal 8 jaar aaneengesloten ingeschreven in Nederland (i.v.m. verkrijgen Schipholpas)

Waarom GASSAN?
Bij GASSAN Schiphol stap je in een wereld waar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid al meer dan 75 jaar de basis vormen van ons succes. Als familiebedrijf hechten we waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van ons team. Bij ons krijg je de kans om je passie als horlogetechnicus te combineren met de schitterende wereld van luxe en elegantie.

Denk jij aan de bovenstaande eisen te voldoen en een aanwinst te zijn voor ons team? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van jouw CV inclusief motivatie per mail naar hr@gassanschiphol.nl 

Wij kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen. Neem snel contact met ons op!