Vacature: Inkoop juwelen
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN zoekt per direct een medewerker inkoop juwelen

GASSAN Diamonds zoekt een gedreven inkoopmedewerker voor het juwelenteam op het hoofdkantoor. Als enthousiaste professional met affiniteit voor internationale topmerken van horloges en juwelen, werk je nauwkeurig en efficiënt. Je bent verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden, het onderhouden van contact met leveranciers en het optimaliseren van merkanalyses. Kom bij ons werken en groei mee in deze dynamische omgeving.

GASSAN zoekt per direct een medewerker inkoop juwelen

GASSAN Diamonds is per direct op zoek naar een enthousiaste inkoopmedewerker voor het inkoop  juwelen team gevestigd op het hoofdkantoor. We zoeken een ‘no nonsens’ collega die van aanpakken weet en nauwkeurig maar snel kan werken. Heb jij affiniteit met internationale topmerken van horloges en juwelen? Dan zoekt GASSAN jou!

Wie zoeken wij?
• MBO/HBO denkniveau
• Je bent structureel, onderscheidt hoofd- van bijzaken en bent goed in zaken afronden
• Je bent analytisch en data interpreteren is iets wat je leuk vindt
• Je kunt goed in zowel teamverband werken als zelfstandig
• Je bent stressbestendig en punctueel
• Je hebt affiniteit met juwelen en horloges

Waar ben je verantwoordelijk voor?
Bij inkoop juwelen zorg je dat de dagelijkse operatie goed verloopt. Aanvragen vanuit de organisatie pak je op, client orders verwerk je en je maakt merkanalyses waar je overzicht houdt in de maandelijkse performance. De begrippen marges en omloopsnelheid zijn jou niet vreemd. In nauwe samenwerking met de diverse GASSAN locaties, zorg je dat collecties en sets compleet zijn ten behoeve van de omloopsnelheid. Je bent secuur, punctueel, houdt van aanpakken en afronden en wordt blij van het analyseren van cijfers. Jouw analytisch vermogen helpt ons om inzichten concreet te maken en verkoop van juwelen te stimuleren. Je bent onderdeel van het inkoop juwelen team waar je helpt in de dagelijkse operatie.

Jouw taken:
• Inkoopwerkzaamheden in het team, dagelijkse administratieve bezigheden: inkopen, administratie, cliënt orders, mail beantwoorden, afronden van dagelijkse lopende zaken, aanvragen van collega’s  zo snel mogelijk en secuur beantwoorden.
• Contact onderhouden met onze juwelen leveranciers, je wordt ambassadeur van een aantal juwelenmerken
• Merkanalyses juwelen merken, maandelijkse performance bijhouden, Excel is jou niet vreemd en omloopsnelheid weet je te optimaliseren
• Commerciële rondes per locatie (zeer regelmatig) om zowel vanuit verkoop als vanuit Inkoop (onderbouwd met cijfers) te kijken naar wat er nodig is
• Compleet maken van collectie sets over alle locaties heen
• Voorbereiden van gesprekken met de merken: cijfermatig, verkoop, voorraad en wensen in kaart brengen
• Spil tussen Inkoop en Marketing voor ontwikkeling en inkoop van campagne collecties (bijv voor Valentijnsdag en Moederdag)

Waarom GASSAN?
Door de actieve positionering van GASSAN Diamonds in de markt is de functie zeer uitdagend. Je werkt in een klein team in een prettige informele werksfeer en zorgt gezamenlijk dat het doel gehaald wordt. GASSAN Diamonds biedt  aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en een functie met verantwoordelijkheden. Vergoedingsregeling van je OV reiskosten woon- werkverkeer.

Mocht je interesse hebben in deze functie, dan kunnen sollicitaties voorzien van CV inclusief motivatie en foto gestuurd worden naar: Sollicitatie@gassandiamonds.nl