vacature medewerker receptie
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Voor de afdeling receptie, van GASSAN Diamonds zijn wij op zoek naar een Enthousiaste receptionist(e) M/V

Ontdek de wereld van juwelen en horloges bij HOUSE of GASSAN! We zoeken een enthousiaste medewerker receptie die ons team komt versterken. Speel een sleutelrol in het leveren van uitmuntende service en word onderdeel van ons dynamische team.

GASSAN zoekt per direct een enthousiaste medewerker receptie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je het visitekaartje bent van een gerenommeerd juweliershuis? HOUSE of GASSAN zoekt een enthousiaste medewerker receptie die ons team komt versterken!

Als medewerker receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vertegenwoordig je de waarden van GASSAN. Je bent uitermate klantvriendelijk en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend. Kennis van meerdere talen is een grote plus.

Wie zoeken wij?
Stressbestendigheid: Je blijft rustig en behulpzaam, zelfs in drukke situaties.
Teamspirit: Je werkt graag samen en draagt bij aan een positieve werksfeer.
Representativiteit: Je bent het gezicht van ons bedrijf en straalt professionaliteit uit.
Flexibiliteit: Je bent bereid om avonddiensten en/of op feestdagen te werken.

Waarom GASSAN?
Je werkt in een klein team in een prettige informele werksfeer. GASSAN Diamonds B.V. biedt goede arbeidsvoorwaarden, met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Denk je aan voornoemde eisen te voldoen en in ons team te passen, richt dan je schriftelijke sollicitatie, voorzien van korte motivatie en C.V. aan: sollicitatie@gassandiamonds.nl
t.a.v. Monique Jongmans en Saskia Beek