De GASSAN Shop Experience
ContactMyGASSAN MembershipLogin
*|MC:SUBJECT|*
GASSAN
 
Onlangs is bij GASSAN Diamonds op de begane grond de volledig vernieuwde The Boutique heropent. Deze nieuwe high-end shopping Boutique is gecombineerd met één van onze kernwaarden, kwaliteit, en dit zorgt voor een unieke uitstraling. Wij zijn enorm trots en geven u graag een korte introductie. 
In de afgelopen jaren is een gevarieerd portfolio aan hoogstaande juwelen- en horlogemerken gecreëerd. In The Boutique introduceren wij het shop-in-shop concept waarmee exclusieve merken als Tudor, Jaeger- LeCoultre, IWC, Chopard, TAG Heuer en Longines nu over een merk shop beschikken.
In The Boutique mogen de GASSAN merken natuurlijk niet ontbreken. In stijlvol meubilair dat rondom de shop-in-shop staat opgesteld is The Boutique verrijkt met een collectie die u bij binnenkomst tegemoet schittert.  
 
Hier kunt u de collecties met de unieke slijpvorm GASSAN 121, die dit jaar maar liefst haar 15-jarig bestaan viert, Choices by DL, het juwelenmerk van Debora Huisman-Leeser, GASSAN Fine Jewelry en by GiGi bewonderen. Daarnaast tonen wij een aantal noviteiten die speciaal ontworpen zijn vanwege het GASSAN 75-jarig jubileum. 
Naast de GASSAN merken hebben wij ook een prachtig portfolio met exclusieve horlogemerken als IWC, Jaeger-LeCoultre, Chanel, Tudor, TAG Heuer en meer. In The Boutique bent u aan het juiste adres om u zelf of een ander een plezier te doen met een stijlvol horloge. Zo is er voor iedereen bij GASSAN een passend horloge te vinden. 
Op het gebied van juwelen bieden wij u de meest schitterende collecties aan niche merken, zoals o.a. Ole Lynggaard. Dit Deense juwelenmerk heeft een herkenbare, eigen signatuur. Sinds 1963 heeft het merk unieke handgemaakte collecties gecreëerd bestaande uit fijne juwelen. Het merk blijft diepgeworteld in haar Scandinavische waarden, met kwaliteit en elegante juwelen als het centrale punt van de uitgebreide collecties.   
Video afspraak
Wij streven ernaar om u de service te bieden zoals u van ons gewend bent, zowel online als in onze GASSAN locaties. Iedere dag staan wij voor u klaar om vanuit onze expertise met u mee te denken en u te adviseren. Daarnaast kunt u altijd met één van onze experts bij GASSAN Diamonds een video- afspraak inplannen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u het gewenste juweel of horloge tonen. 

Privé afspraak 
Wij nodigen u, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, uit om één op één afspraak te maken om onze prachtige nieuwe Boutique te komen bewonderen en de nieuwe GASSAN shopping experience te ervaren. U bent meer dan welkom!
 The Boutique is 7 dagen per week van 09.00 tot 17.00 uur geopend.
 
Schaffrath Colortaire
 
Tudor Black Bay 58 
 
GASSAN 121 ring
 
 

 
WE ARE ALL IN THIS TOGETHER
Take care of yourself and your loved ones
 
 
 
AFSPRAAK MAKEN
 
 
OPENINGSTIJDEN
 
 
SERVICE
 
 
 
 
insta   fb
 
 
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175, 1011 LN Amsterdam
Copyright 2020 GASSAN
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*