GASSAN 75-jarig jubileum
ContactMyGASSAN MembershipLogin

GASSAN
 
In 2020 bestaat het familiebedrijf 75 jaar. Door de huidige omstandigheden in de wereld kunnen wij dit jubileum momenteel helaas niet vieren, maar willen wij u wel graag alvast een sneakpreview geven van de iconische noviteiten die wij ter ere van deze unieke mijlpaal hebben ontwikkeld.
Wij zijn enorm trots op het 75-jarig bestaan en ter gelegenheid van dit jubileum slaan twee familiebedrijven de handen in één en creëren een exclusief ‘Legacy Edition’ horloge. Deze unieke uitvoering is speciaal ontworpen als ode aan de oprichter, Samuel Gassan. Zo is het eerste bedrijfslogo van Samuel Gassan verwerkt in dit Limited Edition model. Het horloge vertegenwoordigt het vakmanschap in 1945 en de evolutie naar het jaar 2020. 

The Legacy Edition GASSAN Watch 41 mm heeft een stalen kast met een zwart keramische lunette en bevat het prachtige ETA Valjjoux 7750 automatisch chronograaf uurwerk. Dit is het meest hoogstaande uurwerk dat GASSAN ooit geproduceerd heeft. Het horloge is beschikbaar met een stalen band. Bij aankoop krijgt u een extra zwart/beige nano horlogeband geleverd.
 
 
The 'Legacy Edition GASSAN Watch' heeft een gelimiteerde oplage van 75 exemplaren. Deze exclusieve exemplaren zijn allemaal uniek genummerd. Als u een voorkeur heeft voor een bepaald nummer dan kunt u dat aan ons laten weten.
 

 
Primeur: de jubileum collectie
 
Speciaal voor het 75-jarig bestaan heeft Debora Leeser, achterkleindochter van Samuel Gassan, een exclusieve juwelencollectie ontworpen met, hoe kan het ook anders,  de in eigen huis ontwikkelde slijpvorm GASSAN 121 diamant.  Van de favorieten uit de jubileumcollectie is deze strakke 18 karaats roségouden ring,  die zowel als stackring of als unique piece gedragen kan worden.

De prijs van de roségouden stretch ring met 54-0.81 crt. baquette- en briljant geslepen diamanten is € 4.200,- en vanaf september 2020 beschikbaar.
 
Benieuwd naar de jubileum collectie? 
De aankomende maanden onthullen wij meer items van deze speciale  collectie.
 
 
 
 
GASSAN Sport Watch
GASSAN news
GASSAN presenteert deze zomer haar nieuwste iconische sportmodel. Dit herenhorloge heeft een stalen kast van 41 mm met een diepblauwe wijzerplaat waarop de uren, minuten en seconden worden aangeduid. Draag het horloge met een bijpassende stoere blauwe leren band of kies voor een klassieke uitstraling met de bruine leren band. 

De prijs van dit unieke horloge met keuze uit een blauwe of bruine leren band bedraagt 
€ 250,-.

 
 Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van de nieuwste GASSAN Sport Watch
Schaffrath X GASSAN 121
More Than Brilliant
Het Duitse juwelenhuis Schaffrath en GASSAN zijn al meerdere jaren partners. Dit uit zich in het samengaan van hoogstaande Schaffrath juwelen gecombineerd met de GASSAN 121 diamant.

Dit jaar heeft Schaffrath een nieuwe Liberté zetting ontwikkeld in combinatie met de GASSAN 121 diamant. Het bijzondere is dat de diamant geheel vrij in de zetting is geplaatst waardoor deze flexibel beweegt. Dit effect geeft de perfecte glinstering weer van de GASSAN 121 diamant. Hiermee komt de slogan 'More Than Brilliant’ volkomen tot zijn recht.

GASSAN is bijzonder trots op de ultieme samenvoeging van traditioneel vakmanschap en exclusiviteit die zichtbaar wordt in de prachtige uitvoering van een Schaffrath Liberté juweel gecombineerd met GASSAN 121.

 
 Blijf hier op de hoogte van de Schaffrath Liberté zetting met GASSAN 121
Onze designers hebben een trendy armbandje ontworpen dat in het teken staat van het 75-jarig bestaan. Dit fijne armbandje is van blauw zijden en heeft een gold plated bedeltje met het GASSAN jubileum logo. Bij aankoop van één van de exclusieve GASSAN 75 jaar producten, ontvangt u dit leuke GASSAN jubileum armbandje als geschenk. 
 
 
 
Martin Anders Tukker van Amsterdam XXL ging naar GASSAN Diamonds voor een gesprek met president-directeur Benno Leeser en zijn kinderen: David Bijlsma en Debora Leeser. Het artikel vertelt het unieke, mooie verhaal van de 75-jarige historie van de familie GASSAN.
 
GASSAN A Brilliant Chioce
 
 
 
 
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175, 1011 LN Amsterdam
Copyright 2020 GASSAN
 

 
This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*