Ontdek hier de nieuwe Rolex timepieces
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Ontdek de Rolex timepieces

We hebben er dit jaar langer op moeten wachten dan gewend, maar nu is het eindelijk zover! Graag laten wij u alvast online kennis maken met de nieuwste Rolex creaties.

Submariner

Allereerst, introduceert Rolex de nieuwe generatie Submariner en Submariner Date. Deze iconische duikhorloges par excellence worden onthuld met een opnieuw ontworpen en enigszins grotere 41 mm kast. Ze zijn respectievelijk uitgerust met het dit jaar geïntroduceerde kaliber 3230 en kaliber 3235.

Sky-Dweller 326238-0009

Rolex presenteert een nieuwe 18 kt geelgouden versie van de Sky-Dweller, die is uitgevoerd met een Oysterflex-band. Dit horloge is het eerste van de categorie klassieke horloges dat is uitgerust met deze innovatieve band gemaakt van hoogwaardig elastomeer.

Datejust 31

Rolex introduceert vier nieuwe witte Rolesor-versies (een combinatie van Oystersteel-staal met 18 kt witgoud) van de Datejust 31. Zij krijgen kaliber 2236 en nieuwe elegante, geraffineerde wijzerplaten.

Oyster Perpetual 41

De Oyster Perpetual-collectie is volledig herzien en verwelkomt een nieuw model, de Oyster Perpetual 41, en verschillende versies van de Oyster Perpetual 36 met wijzerplaten in levendige kleuren

* Deze informatie betreft echter alleen een online lancering. De Rolex modellen hebben wij nog niet geleverd gekregen in onze GASSAN vestigingen.